Cautare

413 de rezultate pentru "clanul olga arestat" (7.39 secunde)
Boris Nemtov, fost vicepremier al Rusiei in perioada Eltin, a fost arestat la Moscova pentru participarea la un miting neautorizat.
Antonie Solomon este arestat preventiv de sase luni, iar in aceasta situatie, prefectul ar trebui sa emita ordinul de incetare a mandatului.
Printre randuri Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost arestat preventiv la inceputul lunii martie, in cursul unei cercetari penale vizand presupuse fapte de coruptie.
El a fost arestat, in noaptea de 9 spre 10 septembrie, alaturi de aghiotantul sau, Alexandru Stoian, si de omul de afaceri moldovean Octavian Turcan, Tribunalul Bucuresti emitand mandate pentru 29 de zile sub acuzatiile de favorizarea infractorului, respectiv complicitate la aceasta infractiune.
Antonie Solomon este arestat preventiv de sase luni, iar in aceasta situatie, prefectul ar trebui sa emita ordinul de incetare a mandatului.
Vintu nu facuse aceleasi nelegiuiri si in 2005, si in 2006, pentru care a fost arestat acum? Raspunsul vi-l dau tot eu.
Este o reactie a unor slugi ale lui Basescu, care sunt destul de speriate fata de afirmatia lui Victor Ponta ca, daca Traian Basescu va promulga Legea pensiilor, vom demara procedura de suspendare si principalul motiv va fi acela de favorizare a infractorilor, acelasi motiv pentru care a fost arestat si Sorin Ovidiu Vantu, a spus Dragnea, intr-o conferinta de presa.
Katele Kalumba, a fost arestat, chiar daca se ascunsese in varful unui copac. In fine, ei au in preajma cascada Victoria, careia ii zic "Fumul Urlator".
Intra in vigoare la 60 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial al legii - Prin prevederile acestei legi va fi foarte dificil de acum ca un om sa fie arestat si dupa aceea sa inceapa culegerea de probe.
Insa serviciile secrete bulgare neaga ca aceasta persoana ar fi un om de afaceri controversat si fost angajat al Agentiei Nationale pentru Securitatea Statului, Aleksei Petrov, care a fost arestat in februarie, impotriva sa fiind formulate o serie de acuzatii similare, si care a fost, recent, plasat sub arest la domiciliu.
"S-a intervenit imediat, totul era filmat. A intervenit un echipaj al DNA din circulatie, a luat punga, iar Chelu a fost arestat".
Pe 16 iulie 1985, Gelu Voican Voiculescu a fost arestat pentru ca a falsificat niste deconturi si a facut trafic cu valuta.
Gheorghe Falca, finul presedintelui Romaniei, invinuit de fapte de coruptie grave si prejudicii de milioane de euro aduse statului roman nu a fost nici arestat cu catuse si nici nu i s-a interzis dreptul de a-si exercita functia in care a savarsit infractiunea‘, a afirmat Olguta Vasilescu, in cadrul unei conferinte de presa.
Conform surselor citate, in acelasi dosar ar urma sa fie audiat si senatorul PSD Catalin Voicu, in prezent arestat preventiv, transmite MEDIAFAX.
"Dupa mine, acest om, Cristescu, trebuie arestat. Nu a stiut decat sa faca afaceri in aceasta primarie. Trebuia sa nu te invat eu pe tine cum sa iei pamantul, ca sa te lege astia.
• Regele Mihai, abia iesit din adolescenta, l-a arestat impreuna cu garda palatului pe detinatorul absolut al puterii la acel moment, Ion Antonescu.
De partea cealalta, procurorul a sustinut ca apararea inculpatului nu a explicat daca si cum s-au modificat temeiurile pentru care primarul a fost arestat preventiv, dar si ca exista posibilitatea ca martorii sa fie influentati de inculpat.
Totodata, era arestat maresalul Ion Antonescu si ministrii sai. "Romania a acceptat armistitiul oferit de Uniunea Sovietica, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.
Altii, "curajosii’, recunosteau rolul regelui cu conotatii negative, in sensul ca Antonescu nu trebuia arestat, ci lasat sa faca el pacea cu rusii !!!
"Bine, Majestate, pentru ce i-ati arestat? Nu puteati sa ma intrebati si pe mine? De ce sa nu-i lasam pe ei sa incheie armistitiul, daca s-au oferit singuri?" si, dupa o mica pauza:
google-analytics.com